5 SIMPLE STATEMENTS ABOUT واکسن آنفولانزا 4 ظرفیتی هلندی EXPLAINED

5 Simple Statements About واکسن آنفولانزا 4 ظرفیتی هلندی Explained

5 Simple Statements About واکسن آنفولانزا 4 ظرفیتی هلندی Explained

Blog Article

بسته به نوع ویروسی که به بدن شما منتقل می­‌شود، می­‌تواند بهبود این بیماری ۲ تا ۱۰ روز به طول بینجامد.

ابتلا به ویروس آنفولانزا از طریق تنفس ذرات و قطرات تنفسی

نوع دوم واکسن آنفولانزا اسپری دماغی است که فلومسیت نامیده می­‌شود. ویروس موجود در این واکسن نوع دوم ضعیف شده و معمولا باعث بیماری آنفولانزا نمی­‌شود. واکسن فلومسیت تنها برای زنان غیر باردار و افراد ۲ تا ۴۵ ساله تجویز می‌­گردد.

عضو انجمن علمی میکروب‌شناسی ایران بیان کرد: سه نوع واکسن برای آنفلوانزا داریم. یکی واکسن ایرانی "فلوگارد" است که افراد زیر ۱۸ سال و سالمندان نمی‌توانند آن را تزریق کنند و واکسن هلندی چهار ظرفیتی "اینفلووک" و فرانسوی "وکسی گریپ" نیز موجود است و طبق پروتکل می‌شود برای کودکان هم تزریق کرد.

سلطان علیان تاکید کرد: بهترین زمان تزریق واکسن آنفلوآنزا تا اوایل آبان ماه است. البته تزریق این واکسن می‌تواند تا زمان پایداری شیوع بیماری در جامعه ادامه یابد.

عوارض اسپری دماغی آنفولانزا در بزرگسالان: آبریزش بینی، سردرد، گلودرد

بیماری آنفولانزا، بیماری که نام آن در این روزهای سرد پاییزی، بسیار شنیده می‌شود. این بیماری با منشا ویروسی خود بسیار واگیردار بوده و سالانه افراد زیادی را مبتلا می‌کند، البته که در پاییز و زمستان فعالیت این ویروس دو برابر خواهد شد. بطور کلی همه شما نام این بیماری را شنیده و حداقل یکبار به آن مبتلا شده اید.

دوره کمون آنفلوآنزا چقدر است؟ دوره کمون این بیماری تقریبا یک تا چهار روز است. ممکن است در دوره کمون هیچ علامتی نداشته باشید، اما باید بدانید که از یک روز قبل از ظهور علائم می‌توانید بیماری را به دیگران منتقل کنید.

دکتر حمید سلطان علیان در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به بایدها و نبایدهای مربوط به آنفلوآنزا، گفت: باید توجه کرد که همه ساله و با شروع فصل سرما شاهد افزایش شیوع عفونت‌های تنفسی در سطح جامعه هستیم.

اطلاعات این مقاله صرفاً برای افزایش آگاهی شماست. به‌هیچ‌عنوان بدون مشورت با پزشک، خوددرمانی نکنید.

اگر علائم بدتر شدند، با پزشک تماس بگیرید تا در صورت لزوم برای شما داروی ضد ویروس تجویز واکسن آنفولانزا برای کودکان کند.

هر فردی که در خانه سالمندان یا سایر مراکز مراقبتی کار یا زندگی می­‌کند

توجه داشته باشید که تب بالا، تنگی نفس و اسهال و استفراغ هرکدام می‌توانند سلامت فرد را تهدید کنند. درصورت مشاهده‌ی این علائم لازم است با پزشک صحبت کنید.

علائم آلرژی معمولا مزمن‌تر هستند و شامل عطسه، سرفه، خارش بینی، چشم‌ها، دهان یا گوش و آبریزش بینی می‌شوند.

Report this page